Re: Prowadzący poszukiwany

More
17 years 5 months ago #40689 by Lord Pablo
SZyms Charli Szczepan Magister Yesiu i Domenechu cche z wami dziś pogadać i ustalić co kto robi :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 5 months ago #40690 by SzymS
ja dzis wyjezdzam ale postaram sie wbic na irca jednak nie obiecuje.

More
17 years 5 months ago #40710 by domenechu
Tak ja chce w parze z Yesiu i odpowiada nam 3ligaC jak juz wczesniej pisalem ja bede sie raczej zajmowal tym by ligowcy wyrabiali sie w terminie z rozgrywaniem meczy a artykuly i raporty na ss.pl bedzie pisal przewaznie Yesiu

More
17 years 5 months ago #40757 by Lord Pablo
a więc wszystko ustalone - PABLO CHARLIE druga liga. MAGISTER, DOMENECHU, SZYMS YESIU zajmą się trzecią ligą. Kto jaką grupą jeszcze ustalimy jak zobaczymy tabele. Ja wam na początku i tak pomogę ustalimy co kto robi przygotuje wam linki do forum itd. Naprawdę chce troszkę odpocząć. Będzie ciepło będę troszkę więcej czasu spędzał poza domem. A co do raportów to ciesze się że ktoś inny będzie je pisał bo moje były wszystkie podobne do siebie wierze że wy wymyślicie coś nowego, że chętniej będę czytał wasze raporty niż swoje...

More
17 years 5 months ago #40804 by SzymS
Jak już zgłaszałem jestem poza BDG , wracam na chwile w piatek wieczorem, a na stale to w niedziele wieczorem. zajme sie swoimi obowiazkami i porozmawiam z Pablem co i jak. licze na wyrozumiałość ;)

Time to create page: 0.312 seconds