Re: 100 % w Trzeciej Lidze ?

More
18 years 1 day ago #35811 by paczek
Patrząc na ostatnie sezony w 3 Lidze należy stwierdzić, iż spokojnie można by było zmienić regulamin i wymagać 100 % frekwencji w rozgrywkach trzecioligowych. Niby jest nas dwóch, ale roboty jest co niemiara :P, np. : takie wysyłanie grup na gg zajmuję od 30 minut do czasem nawet godziny. A już nie wspomnę o proszeniu się o grę, a taki szanowny pan A nie raczy nawet odpisać. Najczęściej ,,olewanie występuję nie u graczy nowych, a u tych którzy są dłużej i mają zapewniony awans do 2 ligi. Najlepszym tego przykładem by Gumiskce w bodajże sezonie Grudniowym.

Więc wnoszę o zmianę regulaminu.

Pozdrawiam . :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 years 2 hours ago #35888 by Lord Pablo
ja jestem tego zdania by ci co wala w h.... do 10tego wylecieli jak najszybciej z braku frekwencji a dbać dopiero o tych co pierwszy próg limitowy osiągneli bez problemów bo widać ze im zależy, a ci co mają np. ZERO meczy mam nadzieje że polecą i że nie dograją swych meczy bo mi sie ganaić i pytać czy dograją nie chce bo to niema sensu... Więc zajmujemy się ligą trzecią dopiero po 10tym my swoje zrobilismy, wykonalem strone forum z numerami gg każdy dostał link na GG i każdy kto cche grać napewno skozysta. A tym czasem FORUM grup III A III B i III C są PUSTE jak ciąża urojona - nikt nie zgłosił żadnych problemów. Denerwuje mnie jak pisze do kogoś a ten ktoś codziennie bywa na GG i nie odpisuje. Więc mam nadzieje że poleci kilka osób z III ligi bo przeginają nie bede pisał NICKÓW bo t niema sensu. Ja zajme się liga po 10tym jak juz olewatorzy wylecą za niską frekwencje...!!!

More
17 years 11 months ago #36041 by PIOOTREK86
Ja jestem za 100% frekwencją w 3 lidze :)
popieram ten pomysł!

Time to create page: 0.302 seconds