- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS.
Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS.
17 years 9 months ago - 17 years 9 months ago #32350
by olesio
Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS. was created by olesio
Witam. Pod adresem: pac.pl/~oles/swos/swos_trainer.exe or lub: skorski.net/~oles/swos/swos_trainer.exe
umieściłem napisany przezemnie mały trainer, który pozwala na zwiększenie naszego klubowego budżetu do ponad 50
milionów funtów. Trainer działa tylko z nową wersją SWOSa i tylko w trybie offline. Wystarczy uruchomić aswos.exe i
kliknąć przycisk Play, po czym wcisnąc ok, załadować savegame albo rozpocząc nową kariere potwierdzając Confirm.
Następnie uruchomić swos_trainer.exe - myślę że 50 milinów to wystarczająca kwota, mogłem dać więcej ale z moich
testów wynika że wtedy nie można ani zmniejszać ani zwiększać kwoty podczas kupowania gracza, a po naciśnieciu
fire plus góra albo fire plus dół licznik wskazywał zero. Gdy braknie nam funduszy można trainer uruchomić ponownie.
EDIT: dzięki Tom+ za zwrócenie uwagi, oczywiście nie napisałem że chodzi o nową wersję Amigową online SWOSA, bo
do PC też mogę spróbować zrobić taki trainer, ale nie wiem czy przez to że używa się do uruchomienia DosBoxa - nie
powoduje że adres w pamięci pod którym znajduje się kasa nie jest za każdym razem inny i ciężko go zlokalizować.
EDIT: poprawiłem trainer, bo okazało się że pieniądze są jednak też pod innym adresem w pamięci, dzięki Spankin za
zwrócenie uwagi, jak by znowu trainer nie działał mogę napisać instrukcję jak znależć i zmienic kase GameHackerem.
umieściłem napisany przezemnie mały trainer, który pozwala na zwiększenie naszego klubowego budżetu do ponad 50
milionów funtów. Trainer działa tylko z nową wersją SWOSa i tylko w trybie offline. Wystarczy uruchomić aswos.exe i
kliknąć przycisk Play, po czym wcisnąc ok, załadować savegame albo rozpocząc nową kariere potwierdzając Confirm.
Następnie uruchomić swos_trainer.exe - myślę że 50 milinów to wystarczająca kwota, mogłem dać więcej ale z moich
testów wynika że wtedy nie można ani zmniejszać ani zwiększać kwoty podczas kupowania gracza, a po naciśnieciu
fire plus góra albo fire plus dół licznik wskazywał zero. Gdy braknie nam funduszy można trainer uruchomić ponownie.
EDIT: dzięki Tom+ za zwrócenie uwagi, oczywiście nie napisałem że chodzi o nową wersję Amigową online SWOSA, bo
do PC też mogę spróbować zrobić taki trainer, ale nie wiem czy przez to że używa się do uruchomienia DosBoxa - nie
powoduje że adres w pamięci pod którym znajduje się kasa nie jest za każdym razem inny i ciężko go zlokalizować.
EDIT: poprawiłem trainer, bo okazało się że pieniądze są jednak też pod innym adresem w pamięci, dzięki Spankin za
zwrócenie uwagi, jak by znowu trainer nie działał mogę napisać instrukcję jak znależć i zmienic kase GameHackerem.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 1 month ago #105114
by olesio
Replied by olesio on topic Re: Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS.
EDIT: tamten link już nieaktualna, a i Trainer nie był najwyższych lotów. Jednej osobie cały czas mam napisac coś innego, ale sie nie moge zmotywować, to żeby zrobić sobie wprawkę w Delphi i WinAPI napisałem to: olesio.eu/swos_trainer.exe działa z wersją, w którą gramy online. Program został dokładnie przetestowany, jednak jeżeli nie będzie znajdował u Was wartości w pamięci po wybraniu kariery i drużyny to dajcie znać. Pokombinuje. Maksymalne można ustawić 58 milionów, bo wiadomo to mój ulubiony numer i mam go na koszulce, także myślę że powinno wystarczyć. Wiadomo, lepiej grać bez oszukiwania, ale jakby ktoś potrzebował to może się wspomóc. A dla ewentualnych zainteresowanych szczegółami programistycznymi mogę udostępnić kod źródłowy. Udanej kariery.
14 years 1 month ago #105155
by olesio
Replied by olesio on topic Re: Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS.
Sorry za podbijanie, ale jakby ktoś pobierał, to polecam z podanego wcześniej adresu pobrać raz jeszcze, bo w kodzie znalazł się drobna poprawka rozdzielająca wyświetlaną kwotę ilość pieniędzy spacją co trzy znaki. Pozdrawiam.
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Trainer dla trybu kariery - Amiga online SWOS.
Time to create page: 0.208 seconds