Joystick - skąd arcade do SWOS?
- mp3fan
-
Topic Author
- Visitor
-
Chciałbym na serio zainteresować się graniem w SWOS z kolegami Online. Jednak na klawiaturze sobie tego nie wyobrażam. Musiałbym mieć do tego joystick taki jak amigowy (mam adapter Amiga-PC jakby co) bądź podobny. Najlepsze są takie kulkowe, mój ulubiony:
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=259286773
bądź taki:
www.allegro.pl/item277106838_joystick_le...rcade_najlepszy.html
w necie nie można znaleźć sklepów z takimi Joyami. Widziałem, że jedna firma produkuje takie ale nie w Polsce ;/ są na USB

cgi.ebay.co.uk/Speedlink-Competition-Pro...QQrdZ1QQcmdZViewItem
czy ktoś miałby sprzedać taki nowy? Bądź miał możliwość sprowadzenia? Myślę, że nie tylko ja bym się pisał, a kupiłbym ze dwa

Jeśli nie to może znacie jakieś źródło skąd mozna nabyć takie cudo? Proszę o pomoc.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ja osobiscie zamowilem wlasnie ten ktorego poszukujesz w sklepie proline.pl
www.proline.pl dokladnie tutaj:
www.proline.pl/shop.php?prodid=SL+SL-6602+TBE+NIEB
na ebay-u tez ktos ma nowe takie:
cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem rd=1 item=120196122129 ssPageName=STRK:MEWA:IT ih=002
mam tez amige 600 i kilka joy-i amigowych ale szukam bez skutecznie wlasnie adaptera amiga-pc - mozesz podpowiedziec gdzie mozna kupic takowy ?
ja tez gram tylko joyem w sensibla

pozdro
Marcin

Ja za swoj dałem niecałe 30 zł z roczną gwarancją - więc całkiem dobra cena jak na allegro
Competiton Pro to wyczesane joye - czesto można je na allegro znaleźć. Cała Warszawa nimi gra
- znaczy Primo, Dior i ja
Ja za swoj dałem niecałe 30 zł z roczną gwarancją - więc całkiem dobra cena jak na allegro

pozdro
Marcin
- mp3fan
-
Topic Author
- Visitor
-
cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem item=120196122129 ih=002 category=74944 ssPageName=STORE:PROMOBOX:NEWLIST
sorka cosmita..nie zzuważyłem wcześniej Twojego postu, adapter ma taki jak tu:
www.matt.com.pl/oferta.php?nkategorie_kod=AAB ntowary_id=1092 View=1 lang=pl waluta=
z tego co widze to mozna go jeszcze u nich nabyc. Ja kupiłem kilka lat temu..ale to sie nie psuje i tak leżało..aż do teraz

- VirgoPL
-
Topic Author
- Visitor
-

wlasnie dotarl do mnie joy Competiton Pro, ciekawi mnie tylko jedna sprawa czy to normalne ze odczuwam lekkie opoznienie gdy naciskam fire jesli chodzi o podania itd. jest to minimalne ale wyczuwalne i zastanawiam sie czy to jakies ustawienie portu usb czy tak to juz jest w tej emulowanej wersji i joyem na usb ?
daj znac Wodiczko jesli mozesz bo dziwna sprawa

pozdro
Wstawię potem link do strony kolesia, który cały ikład wymyślił. Podrzucę też kilka fotek samego układu.
Testowałem, działa idealnie, stabilnie, bez najmniejszych opóźnień ;D
Dodam jeszcze, że gram tu od trzech lat i zrobiłem już kilka przejściówek na game port i na paralell port - te działają także idealnie, dotychczas takich właśnie adapterów używałem. JEdnak standart USB wypiera wszystko, a zatem przejściówka USB jest najlepszym rozwiązaniem (np. dla użytkowników laptopów)
- christophek
-
- Premium Member
-
- Thank you received: 0
pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:DigSigma.jpg
bo chce wziac udzial w Polish Sensible Open 2008 w czesci amigowej
pozdrawiam
Krzysiek
chyba tylko na allegro lub ebay-u szukaj

pozdro
Marcin