pytanie o dnosnie ligi polskiej
17 years 9 months ago #32163
by cosmita
pytanie o dnosnie ligi polskiej was created by cosmita
Czesc,
co mam zrobic gdy chce grac w lidze polskiej a nie ma druzyny w save disku ktora chce grac ? mozna sobie stworzyc samemu druzyne ? zupelnie dowolnie ? oczywiscie zachowujac aktualny sklad ? To nie jest wyjasnione do konca
podpowiedzcie jestem nowy
co mam zrobic gdy chce grac w lidze polskiej a nie ma druzyny w save disku ktora chce grac ? mozna sobie stworzyc samemu druzyne ? zupelnie dowolnie ? oczywiscie zachowujac aktualny sklad ? To nie jest wyjasnione do konca
podpowiedzcie jestem nowy
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 9 months ago #32168
by Foka
Replied by Foka on topic Re: pytanie o dnosnie ligi polskiej
- PIOOTREK86
-
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 9 months ago #32891
by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: pytanie o dnosnie ligi polskiej
a ja mam takie pytanie: dlaczego np nie mozna zrobic 2ligi jednej wiekszej np 18 graczy i grac tylko po 2 mecze?tylko sa dwie male? i tak oto w 2 lidze gr a sa tylko 2 miejsca bezpieczne , reszta albo awansuje, spada lub gra w barazach
z 1 liga tez tak jest 

17 years 9 months ago #32892
by Jason V79
Replied by Jason V79 on topic Re: pytanie o dnosnie ligi polskiej
Dokladnie, Piotrek ma racje. Ja bym był za rozbudowaniem 1 i 2 ligi do 12 zawodnikow. Fakt jest taki, że tych miejsc bezpiecznych jest za mało i w tym momencie wyglada to tak, że albo walczysz o awans albo o utrzymanie. Prawda jest też taka, że w 3 lidze męczy sie sporo graczy którzy reprezentują 2 ligowy poziom.
17 years 9 months ago #32893
by Foka
Replied by Foka on topic Re: pytanie o dnosnie ligi polskiej
Bo dla połowy graczy liga traciła by sens po dwóch tygodniach, bo nie byłoby o co grać. Kiedyś właśnie z tego powodu zmieniliśmy to tak, żeby walka była do końca. Pozdrawiam.
A jeśli gracze prezentują drugoligowy poziom to mogą szybko awansować. Reform było wiele, ta ostatnia 3 miesiące temu i się sprawdza ... więc tak zostanie.
A jeśli gracze prezentują drugoligowy poziom to mogą szybko awansować. Reform było wiele, ta ostatnia 3 miesiące temu i się sprawdza ... więc tak zostanie.
Time to create page: 0.556 seconds