- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
9 years 11 months ago - 9 years 11 months ago #127065
by Spankin
Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer was created by Spankin
Witam
Z różnych powodów, niechętnie ale jednak, chciałbym się rozstać z fotelem prezesa polskich rozgrywek online.
Jako ustępujący prezes chciałbym, aby moim następcą był Loozak . Prowadzi on już udanie Puchar Polski od paru miesięcy, jest aktywny i wydaje się mieć cechy potrzebne na stanowisku prezesa, a także zna większość obecnie grających zawodników dość dobrze, co też nie jest do przecenienia.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi pozytywne lub negatywne odnośnie kandydatury Loozaka na stanowisko prezesa bardzo proszę o komentarz w tym temacie.
Prawdopodobnie nowy prezes będzie urzędował od nowego roku - 2015 - o ile nie będzie samych negatywnych opinii
Z różnych powodów, niechętnie ale jednak, chciałbym się rozstać z fotelem prezesa polskich rozgrywek online.
Jako ustępujący prezes chciałbym, aby moim następcą był Loozak . Prowadzi on już udanie Puchar Polski od paru miesięcy, jest aktywny i wydaje się mieć cechy potrzebne na stanowisku prezesa, a także zna większość obecnie grających zawodników dość dobrze, co też nie jest do przecenienia.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi pozytywne lub negatywne odnośnie kandydatury Loozaka na stanowisko prezesa bardzo proszę o komentarz w tym temacie.
Prawdopodobnie nowy prezes będzie urzędował od nowego roku - 2015 - o ile nie będzie samych negatywnych opinii
Please Log in or Create an account to join the conversation.
9 years 11 months ago #127067
by assura
Replied by assura on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Jestem jak najbardziej za, tylko loozak musi dac wszystkim po 20 punktow srn ze swojego ranku
9 years 11 months ago #127068
by Loozak
Replied by Loozak on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Proponuję , aby zgłosiło się jeszcze parę osób i zorganizujemy wybory.
Mam trochę za mały staż ,żeby się tu rządzić
Mam trochę za mały staż ,żeby się tu rządzić
- deyna
- Visitor
9 years 11 months ago #127070
by deyna
Replied by deyna on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
jestem za, byle regulaminu przestrzegał
9 years 11 months ago #127072
by Ibenolos
Replied by Ibenolos on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
ZA AA ;D
9 years 11 months ago #127073
by ulg81
Replied by ulg81 on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Paczek i Cinek
- VirgoPL
- Visitor
9 years 11 months ago #127075
by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Jestem za, ogarnięty chłopak
9 years 11 months ago #127091
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
jeśli ktoś chciałby poprowadzić polskie rozgrywki (poza Loozakiem) to oczywiście jest także proszony o zgłoszenie się w tym temacie
9 years 11 months ago #127124
by cinek
Każdy prawie mnie zna z irc-a , część osób poznała mnie osobiście i wie co można ode mnie oczekiwać w tej roli.
Proszę o opinie w tej sprawie pozytywne jak i negatywne
Replied by cinek on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Ta myśl dojrzewała we mnie od jakiegoś czasu i oficjalnie chciałbym zgłosić swoją kandydaturę.jeśli ktoś chciałby poprowadzić polskie rozgrywki (poza Loozakiem) to oczywiście jest także proszony o zgłoszenie się w tym temacie
Każdy prawie mnie zna z irc-a , część osób poznała mnie osobiście i wie co można ode mnie oczekiwać w tej roli.
Proszę o opinie w tej sprawie pozytywne jak i negatywne
9 years 11 months ago #127127
by Loozak
Replied by Loozak on topic Re: Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Jak to Cinek powiedział [23:50] cinek niech to bedzie jak w demokratycznym kraju
Proponuję do środy zgłaszanie kandydatur a po nowym roku wybory
ps. Pączek czekamy na Ciebie
Proponuję do środy zgłaszanie kandydatur a po nowym roku wybory
ps. Pączek czekamy na Ciebie
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Nowy prezes polskich rozgrywek Sensible World of Soccer
Time to create page: 0.215 seconds