Puchar Ligi Polskiej - Maj 2012

More
13 years 5 months ago #111247 by Spankin
Witam,

TYLKO w tym temacie zgłaszamy wszystkie sprawy związane z Pucharem Ligi Polskiej w miesiącu Maju 2012 - problemy z rozegraniem meczów, prośby o przesunięcie limitów terminów itp

grupy i terminy gier do potwierdzenia jak zobaczymy ilu jest graczy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #111365 by bobbiebobras
pisalem i do Ciebie i do Westerna jak byliscie na kanale i cisza :) wiec nie wiem jak mam zagrac ;)

More
13 years 4 months ago #111392 by grobel
do boruca: w poniedzialek i wtorek jestem w delegacji dlatego najszybciej pojawie sie we wtorek wieczorem, okolo 20. pozdrawiam.

More
13 years 4 months ago #111451 by Spankin
maruderzy usunięci z grup, pozostali tylko tacy którzy dograli lub brakuje im 2 meczów, termin ostateczny do czwartku do wieczora/piątku rana, w przypadku niedogrania i braku odpowiedniej informacji na forum, Ci którzy nie dograli nie awansują do fazy pucharowej, także zagrajcie panowie!! :)

More
13 years 4 months ago #111541 by Spankin
1/4 do 24. maja
1/2 do 28. maja
finał i mecz o 3. miejsce do 31. maja

More
13 years 4 months ago #111551 by bobbiebobras
Matias dzis i jutro jestem bo w czwartek po pracy wyjezdzam i wracam w niedziele wiec mam nadzieje ze dzis badz jutro zagramy ja jestem tak od 18 19 do 22 23 ;)

pozdro

More
13 years 4 months ago #111576 by Spankin
jestem swiadkiem, ze Bobbie byl codziennie, matias z kolei mial problemy z netem, takze przechodzi Bobbie walkowerem bez punktow ujemnych dla matiasa, pary 1/2 sa na stronie

More
13 years 4 months ago #111636 by bobrix
Będę jutro koło 20 do gry, dzisiaj już się chyba Randapek nie pojawi. Wogóle to on ma grać czy jak ?

More
13 years 4 months ago #111639 by Spankin

Będę jutro koło 20 do gry, dzisiaj już się chyba Randapek nie pojawi. Wogóle to on ma grać czy jak ?

jeśli będzie chciał to może zagrać, nawet powinien :) ban obowiązuje od rozgrywek czerwcowych

Time to create page: 0.366 seconds