- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
14 years 4 months ago #101246
by Spankin
Hejka, na pewno wielu z Was zna tę grę, cześć może nawet gra, niedługo rusza wersja Hattrick Open, gdzie można samemu ustalać zasady pucharów, ligi, częstość grania meczów, no i można grać w lidze ze swoimi znajomymi
Może by założyć ligę naszą? Ktoś byłby chętny?
www.hattrickopen.com/
DO MODERATORÓW: Zanim to przeniesiecie do archiwum lub Hydeparku zostawcie proszę chociaż na parę dni na głÃ³wnej
)
Może by założyć ligę naszą? Ktoś byłby chętny?
www.hattrickopen.com/
DO MODERATORÓW: Zanim to przeniesiecie do archiwum lub Hydeparku zostawcie proszę chociaż na parę dni na głÃ³wnej

Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 4 months ago #101247
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
Spankin, odezwij się do mnie na Hattricku
moja drużyna: Pierogi z Dębowca
a o tym Hattrick Open jeszcze dokładnie nie czytałem... to będzie mieć jakikolwiek wpływ na standardową drużynę w Hattricku??
moja drużyna: Pierogi z Dębowca
a o tym Hattrick Open jeszcze dokładnie nie czytałem... to będzie mieć jakikolwiek wpływ na standardową drużynę w Hattricku??
14 years 4 months ago #101250
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
napisałem 
z tego co mi się wydaje, to zupełnie oddzielna gra, tylko można niejako wyeksportować swoją drużynę z normalnego do Open, żeby nie zaczynać od zera, czy coś, dokładnie też nie wiem, ale zapowiada się fajnie, zwłaszcza to że na wszystko ma się wpływ

z tego co mi się wydaje, to zupełnie oddzielna gra, tylko można niejako wyeksportować swoją drużynę z normalnego do Open, żeby nie zaczynać od zera, czy coś, dokładnie też nie wiem, ale zapowiada się fajnie, zwłaszcza to że na wszystko ma się wpływ
- japa13
-
- Visitor
-
14 years 2 months ago #104045
by japa13
Replied by japa13 on topic Re: Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
Ja bym to zagrał chętnie ;d
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Hattrick Open - rusza niedługo, może liga SWOSa?
Time to create page: 0.174 seconds