Adapter / przejściówka USB
14 years 9 months ago #95417
by dior
Adapter / przejściówka USB was created by dior
Witam wszystkich!
Swego czasu coś tam majstrowałem dla wąskiego grona zainteresowanych, teraz niestety nie mam już czasu ani technicznych możliwości (po przeprowadzce brakuje miejsca do takiej dłubaniny). Znalazłem jednak na Allegro ciekawego sprzedawcę. Otóż wystawił on przejściówki USB pozwalające na podłączenie do PC starego joya (takiego, jak od Amigi/Atari/C64 itd). taka przejściówka umożliwia też podłączenie pady mojej produkcji, powinna świetnie sprawdzić się w czasie gry online. Cena uczciwa, także zamieszczam link, może ktoś akurat potrzebuje:
link do aukcji
allegro.pl/atari-c64-amiga-joystick-mane...war-i1391287081.html
link do profilu sprzedawcy
allegro.pl/show_user.php?uid=7097
Pozdrowienia Panowie, przy okazji najlepsze życzenia noworoczne!
PS. Człowieka nie znam, nie czerpię z tego żadnych korzyści, robię mu reklamę czysto charytatywnie
Wymieniłem z nim maile, z opisu technicznego wynika, że te przejściówki działają tak samo dobrze, jak moje. Nie testowałem ich jednak!
Swego czasu coś tam majstrowałem dla wąskiego grona zainteresowanych, teraz niestety nie mam już czasu ani technicznych możliwości (po przeprowadzce brakuje miejsca do takiej dłubaniny). Znalazłem jednak na Allegro ciekawego sprzedawcę. Otóż wystawił on przejściówki USB pozwalające na podłączenie do PC starego joya (takiego, jak od Amigi/Atari/C64 itd). taka przejściówka umożliwia też podłączenie pady mojej produkcji, powinna świetnie sprawdzić się w czasie gry online. Cena uczciwa, także zamieszczam link, może ktoś akurat potrzebuje:
link do aukcji
allegro.pl/atari-c64-amiga-joystick-mane...war-i1391287081.html
link do profilu sprzedawcy
allegro.pl/show_user.php?uid=7097
Pozdrowienia Panowie, przy okazji najlepsze życzenia noworoczne!
PS. Człowieka nie znam, nie czerpię z tego żadnych korzyści, robię mu reklamę czysto charytatywnie

Please Log in or Create an account to join the conversation.
- christophek
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
14 years 8 months ago #96097
by christophek
Replied by christophek on topic Re: Adapter / przejściówka USB
Zakupiłem tą przejściówkę i działa zarówno pod joya jak i pada

Please Log in or Create an account to join the conversation.
Time to create page: 0.655 seconds