Ranking i tabela wszechczasów

More
14 years 8 months ago #95843 by ValdeIsre
jesli mogę do czegoś się jeszcze przydać służę swą osobą! Poki jeszcze mam czas zanim wyrusze na pańszczyzne ;(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 8 months ago #95847 by Jason V79
Jeśli chodzi o rankingi to dobrze było by nanieść małe poprawki. Usunąć Noobasa z rankingu (wiadomo z jakiego powodu). Kolejna rzecz to Defone z miejsca 6 i Defone21 z 77 miejsca (to raczej ta sama osoba, kiedyś Defone miał nick Defone21, jeśli się nie mylę). ML z miejsca 60 i Seeker z 107 miejsca (wcześniej Seeker występował pod nickiem ML). Buszu 100 miejsce można usunąc (to samo co Noobas).
Jeśli z czymś się pomyliłem to proszę o sprostowanie.

Kawał dobrej roboty Valdeisre.

More
14 years 8 months ago #95851 by paczek
Jeśli chodzi o ML/Seekera/Absoluta to już podałem, tak samo PABLOPS2 i Lord_Pablo :)

Dobrze, że dopatrzyłeś Defone a no i w sumie Noobasa można usunąć, tak samo Buszu i Big Bossa

More
14 years 8 months ago - 14 years 8 months ago #95860 by ValdeIsre
jesli mogę zapytać czym sie ci panowie przysłużyli ze nie zasługują na miejsce w rankingu! ? A z tabeli tez ich usunąć?

More
14 years 8 months ago #95866 by snky
to chyba tylko Noobas nie zasluzyl, reszta tak - tylko inne konta kiedys mieli :)

More
14 years 8 months ago #95877 by paczek
a długa historia :) Geese miał kiedyś multikonta i grał dwoma kontami naraz :P no i jednym z nich byl Noobas :) dlatego do usunięcia

ta sama sytuacja była Buszu/Big Boss, którzy byli multikontem Davero lub slonica juz nie pamietam:P

Time to create page: 0.234 seconds