Administrator poszukiwany

More
15 years 10 months ago - 15 years 10 months ago #75975 by Foka
Panowie piszę w sprawie sensiblesoccer.pl

Mogę zrozumieć, że niektórzy nie mają pieniędzy na to by wspomagać finansowo ss.pl
Nie mogę zrozumieć, że niektórym nie chce się kliknąć w reklamy.

Ogólnie wiele jest spraw, które ostatnio podupadają. Pomijam ligę, która zrobiła się mniejsza. Jednak strona, której tworzenie mi i Maro, a później Spankinowi i Ruichiemu zajęło wiele godzin ciężkiej pracy leży w powijakach. Strona to jest pierwsza rzecz, którą widzą potencjalni przyszli gracze online. Każdemu, kto kocha sensible powinno zależeć by nowi ludzie przychodzili! Czemu? A no dla tego, że jak chcecie grać to musicie mieć z kimś. A jak gracze będą tylko odchodzić to niedługo zostaniemy w szarej dupie i będziecie musieli znów ograniczyć się do grania z komputerem.

Mam prawo powiedzieć, co mi leży na sercu bo tworzyłem to wszystko od podstaw. Oczywiście wcześniej był Intermario, ale to nieskromnie powiedziawszy ja zbudowałem wszystko. Tylko ja wiem ile kosztowało mnie to czasu i tylko ja wiem ile czasu i PRACY KOSZTUJE TO TERAZ RUICHIEGO. Spytacie czemu dalej tego nie robię tylko marudzę. Bo mam wiele zajęć poza sensible .... powiecie każdy tak ma, tylko upierdliwy Foka się czepie. Tak tylko, poza tym organizuje jeszcze najważniejszą imprezę w roku i nie chce mieć nic innego na głowię. By niczego nie zaniedbać. Kocham Sensible .... tak to jest coś więcej niż pasja, bo nie jest samym graniem. Zbudowaliśmy wspaniałą społeczność i tylko od nas zależy, jak długo ona wytrzyma. Oczywiście są osoby, które się angażują mniej lub bardziej : ruichi, dzem, lobo, cinek, malotki, pablo, paczek, romaneq, dior, szyms, boruc, olesio, xflea, wodiczko ale co z resztą ?

Panowie to nie jest Counter Strike czy Fifa albo inny PES. Nas nie będą nakręcać producenci gry nowymi wersjami, a my wystarczy, że będzie grali. Tak nie jest. Trzeba podjąć walkę jeśli chcemy w swoją najlepszą grę pograć za dwa czy trzy lata, albo i dłużej.

Do czego zmierzam. Czekam na to aż zgłosi się osoba, która przejmie pod swoją opiekę stronę www.sensiblesoccer.pl. Która zagwarantuje przynajmniej 5 tekstów w tygodniu. Spowoduje, że strona będzie żyła. Dzięki temu taka osoba w CV będzie mogła sobie później napisać : administrowanie stroną www.sensiblesoccer.pl - uwierzcie mi może to się przydać !! Tylko przemyślcie sprawę. Jeśli zapału ma starczyć Wam na miesiąc to sobie odpuśćcie.

Czekam na zgłoszenia.

PS

KLIKNIJCIE W BANER !!
The topic has been locked.
More
15 years 10 months ago #75980 by Foka
Dodam tylko, że tych tekstów Admin nie musi pisać sam. Jeśli potraficie zorganizować sobie ludzi tak, że inni będą pisać to chwała Wam za to.

Kiedyś było tak, że prowadzący ligę musieli pisać....

My z Ruichim z pewnością Wam pomożemy. Jeśli wymyślicie fajny system motywacyjny dla piszących pomożemy....
More
15 years 10 months ago - 15 years 10 months ago #75982 by paczek
mam propozycje, aby były to dwie osoby :) żeby nie było, wiadomo są sytuacje kiedy ktoś nie może przez kilka dni...

jeśli Boruc lub ktokolwiek inny weźmie ode mnie Puchar Przyszłych Mistrzów, to mógłbym się postarać tym zająć :)
dodam, że za 2 admina widział bym yesia - ale to już jego decyzja :)
More
15 years 10 months ago #75983 by christophek
Zgłaszam się na prowadzącego PPM :) od przyszłego miesiąca.
More
15 years 10 months ago - 15 years 10 months ago #75984 by paczek
Jeśli Rui się zgodzi, to PPM pójdzie w ręce Christophka - co wydaje mi się było by dobrym rozwiązaniem :)

a ja bym zajął się 3-cią ligą oraz pisaniem... ale ostateczną decyzję podejmę wieczorem - bo chciałbym, żeby to było robione porządnie, jeśli mam to robić
More
15 years 10 months ago - 15 years 10 months ago #76018 by ruichi
to tak... paczek mnie tam szturchal zebym sie szybko ustosunkowal, wiec sie stosunkuje.. ;)

Po moim poscie i odezwie na PW liczba klikajacych na banery wzrosla 10x. co sie chwali i mam nadzieje, ze sie utrzyma, bo ja slusznie zauwazylm Foka kopiujac moje slowa - nie kazdego stac na wylozenie kasy, ale w sumie kazdego raczej stac zeby kliknac w baner.
Stronka ss.pl czego potrzebuje to raczej totalnego, profesjonalnego podejscia, bo co moglismy to ze Spankinem zrobilismy. Wiecej wiedzy nie mamy, a ze prezentuje sie calkiem przyzwoicie jak na amatorszczyzne, wiec nie narzekamy. Faktem jest, ze przydaloby sie tekstow wiecej, ale to wina prowadzacych lige, do ktorych nalezy pisanie artów. Oczywiscie dobrze by bylo, zeby ktos czasem cos napisal od siebie (cos sie rzaaaadko zdarza), ale z 2 strony 5 artow tygodniowo, to chyba lekka przesada. Ja bym raczej wiecej poswiecil podstronie SPOLECZNOSC i tam szukal rozwoju.
Skoro juz jestesmy przy temacie wszystkiego OFF i ON line, to napisze co mi chodzilo po glowie ostatnio - nie mialem czasu zeby dopracowac szczegoly, wiec wrzuce to co mam.

Zbliza sie Wrocek 2010 - Mistrzostwa Swiata. Pierwsze mistrzostwa poza Niemcami. I co? Hmm.. no nic.. fajnie ze mamy... Co mozna zrobic wiecej, poza perfekcyjnym przygotowaniem, ktore przypada Foce i wiem, ze podola. I co ma do tego online? Otoz...

Na ostatnim Wrocku zebralismy wszystkie dokumenty potrzebne do zalozenia stowarzyszenia. Chodzilem, marudzilem (ciezko bylo:P), ale sie udalo. Teraz w gescie Foki i Lemana lezy kiedy pojda i zarejestruja co i gdzie trzeba. Wladze zostaly wybrane wczesniej, formalnie czy nieformanie - niewazne. Wazne ze zostaly. Foka - prezio, Leman vice, ja - vice ds. online, dior i Pablo bodajze jako skarbnik i sekretarz. Rejestracja koszuje 500 zl - kwestia do obgadania na juz w sumie. I tak.. jesli papiery zostalyby zlozone jeszcze w tym miechu to stowarzyszenie zaczeloby dzialac pewnie od stycznia, a co za tym idzie...

Panowie - MS to nie byle co. Sprawa wyglada tak: wykupujemy domene np. MSsensiblewroclaw2010.pl (czy cos takiego innego wiadomo), robimy stronke fajna - zdjecia z archiwum, teksty, filmy, ogolem o sensible, wrocek itp itd.. slowem full wypas. Do tego zegar odliczajacy czas do rozpoczecia. Strona w PL i ANG. Potem mieszamy z reklama na forum, pare tekstow na wykop, moze do jakis serwisow nt gier itp az pochwyca temat i sprawa przejdzie do wiekszych serwisow. (oczywiscie to wariant optymistyczny). Niemniej... majac stowarzyszenie (czyli podstawe prawna) plus TO COS, czyli MS, mozna naprawde zrobic sporo szumu wokol sensible. Tylko to trzeba dzialac JUZ!

To tyle ode mnie...
A co do PPM.. ok.. christo moze wziac jesli masz czas, bo to nie jest wpisywanie raz w tygodniu, tylko nagonka, arty itp... popros Lobo o admin menu i manager jesli jeszcze nie masz i niech cie paczek obezna ze wszystkim.

PS
No i nie musze dodawac, ze zwiekszyloby to szanse na pozyskanie sponsora(ow) na MS, moze i na dluzej (chociaz to akurat watpliwe).
More
15 years 10 months ago #76019 by Lord Pablo
ja w sprawie pisanie Artów o ligach po 25-tym każdego miesiąca.

było tak (i chyba nadal jest) że prowadzący mieli pisać artykuł o skończonej lidze co miesiąc. Pisałem pisałem ale każdy artykuł był taki sam jak poprzedni,żadnych nowych pomysłÃ³w - więc wymyśliłem by może jakiś dany uczestnik Ligi napisał kilak słÃ³w swoim zdaniem, ale odpowiedzi były - ja nie mam weny,ja nie umiem, nie mam tyle czasu, zapytaj kogoś innego itd... Tak że niema co się dziwić że artów obecnie nikt nie pisze, bardzo bym chciał by one wróciły ale nie że ciągle te same osoby piszą - może czas na innych ?
More
15 years 10 months ago #76049 by dior
Biorę jedną kolumnę. Cotygodniowy felieton. Już dawno chciałem coś skrobnąć regularnie. Więcej nie dam rady. Pomyślę, co takiego chciałbym pisać, zaproponuję coś do poniedziałku... Pomysł Ruichiego bardzo dobry tak btw...
More
15 years 10 months ago #76162 by ruichi
alez masa odpowiedzi... zal ...
nic to, zeby przyspieszyc to wszystko zwiazane ze stowarzyszeniem: w kazdej chwili moge przelac te 500 zl na konto Foki, kto chce bedzie mogl cos przelac na moje - jesli nikt nic nie przeleje - trudno - niemniej kasa na stowarzyszenie jest. Piłeczka teraz po stronie Foka Leman.
More
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #93571 by snky
sam chetnie sie zglaszam ALE na redaktora - bo cos bym popisal, jako ADMIN sam tego bym nie pociagnal - chyba ze znalazl by sie zastep ludzi chetnych do pomocy

wiec jako redaktor chetnie pomoge - robilem juz w kilku serwisach min HSTV, moge pisac na kazdy temat od uprawy buraka pastewnego przez wywiady z graczami do nawet dziennego raportu meczy ooo granych przez polakow. A co do pieniazkow - meldujcie gdzie i ile przelac przy okazji wyplaty grudniowej cos dla swosika przeleje :)
Time to create page: 0.236 seconds