Berlin - 2013
12 years 1 month ago - 12 years 1 month ago #115407
by bromberg
Berlin - 2013 was created by bromberg
Mint az tegnap hivatalossá vált, Berlinben lesz 2013-ban a Sensidays, auguszus 17-18-án. Szesz már fel is dobta a témát, de szerintem nyissunk egy külön topicot neki.
Szóval első körös felmérés, ki gondolja úgy, hogy jövő nyáron eljön a nagy megmérettetésre? Hozzávetőleges létszám után lehet majd tervezni.
Én jövök + a nejem mint guest.
Eddigi jelentkezők (legalább nagyon esélyesnek mondták):
bromberg + 1 guest
szeszesek
dimetrodon
abelxavier
hawkz
Szóval első körös felmérés, ki gondolja úgy, hogy jövő nyáron eljön a nagy megmérettetésre? Hozzávetőleges létszám után lehet majd tervezni.
Én jövök + a nejem mint guest.
Eddigi jelentkezők (legalább nagyon esélyesnek mondták):
bromberg + 1 guest
szeszesek
dimetrodon
abelxavier
hawkz
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- szesezsek
- Visitor
12 years 1 month ago #115424
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Berlin - 2013
Én nagyon szeretnék és jelenleg nincs akadálya. Húúúú már most izgulok
Hajrá Magyarok!
Jaa igen. A rutinos utazók esetleges költségvetést csinálhatnának ha minden ismert. Előre is köszi..
Sziasztok.
Hajrá Magyarok!
Jaa igen. A rutinos utazók esetleges költségvetést csinálhatnának ha minden ismert. Előre is köszi..
Sziasztok.
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
- Thank you received: 0
12 years 1 month ago #115425
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Berlin - 2013
Halihó!
Én is mennék szívesen, ha azalatt a 9 hónap alatt nem jön közbe semmi, akkor megyek
Jó lenne egy jó nagy magyar delegáció, egyelőre úgy látom lesz is, de majd hiszem, ha látom magunkat
Németeket csipázom, jó arcok, szóval még ez is plusz, annyira nincs is messze (de közel se)
Majd kalkuláltok és addig spórolok
Én is mennék szívesen, ha azalatt a 9 hónap alatt nem jön közbe semmi, akkor megyek
Jó lenne egy jó nagy magyar delegáció, egyelőre úgy látom lesz is, de majd hiszem, ha látom magunkat
Németeket csipázom, jó arcok, szóval még ez is plusz, annyira nincs is messze (de közel se)
Majd kalkuláltok és addig spórolok
12 years 1 month ago #115426
by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Berlin - 2013
Sziasztok!
Sajnálom hogy ezt kell írnom, de jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyek ott!
Sajnálom hogy ezt kell írnom, de jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyek ott!
- szesezsek
- Visitor
12 years 1 month ago #115428
by szesezsek
Replied by szesezsek on topic Re: Berlin - 2013
12 years 1 month ago #115429
by andib
Replied by andib on topic Re: Berlin - 2013
Will all you 4 guys go to Berlin
Google translate helped me a bit, but there could be misunderstandings.
I would be great.
Google translate helped me a bit, but there could be misunderstandings.
I would be great.
- dimetrodon
- Platinum Member
Less
More
12 years 4 weeks ago #115533
by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Berlin - 2013
If you get 4 andib, it is a huge mistranslation.
Úgy tervezem, hogy a műtétem után beíratkozok egy német kezdő tanfolyamra, ez nem vicc, és az sem, hogy a Sensi miatt.
Úgy tervezem, hogy a műtétem után beíratkozok egy német kezdő tanfolyamra, ez nem vicc, és az sem, hogy a Sensi miatt.
12 years 3 weeks ago #115552
by ElMichaJ
Hey Hey Hey .... El Micha J !!!
Replied by ElMichaJ on topic Re: Berlin - 2013
looks nice 5 players + guest and btw very skilled players
Hey Hey Hey .... El Micha J !!!
11 years 10 months ago #116844
by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Berlin - 2013
Helló Srácok!
Kezd egyre aktuálisabb lenni a dolog, úgy nézelődtem egy kicsit.
Költségek:
Szállás+nevezés: 111 euro péntektől hétfőig. Minden további nap 35 euró. Mi (én+asszony) szeretnénk kimenni csütörtökön, így pénteken tudnánk egy kicsit várost nézni. Azaz kb 32e HUF pénteki érkezéssel, 40e csütörtöki érkezéssel.
Utazás:
1. Repülő: most 25e körül van oda-vissza az easyjetnél. Ehhez jön még valamennyi helyi közlekedés, de lehet, hogy kijön elénk valaki.
2. Autó: kb 1800 km odavissza, 450-es benzinárral és 8 liter/100km számolva 65e, 9 liter / 100km 73e, PLUSZ matricák (magyar, cseh, szlovák össz kb 10e, német ingyenes). Ha négyen mennénk egy kocsival, akkor fejenként 18e-22e közé jönne ki, ami alig kevesebb mint a repülő, viszont nem kell 9-10 órát autóban ülni, úgyhogy én most abszolút a repülőt preferálom. A repülő odafele 14.00-kor indul csütörtökön, 17.20-kor pénteken (1400HUF-al drágább), tehát Szesznek és Abelnek nem kell előző nap jönni, elég, ha aznap reggel.
Költőpénz:
Ha repülővel megyünk, akkor kell valamennyit helyi közlekedésre, egyéb dolgokra pedig mindenki amennyit szán. (A szállásban van napi 3 kaja, úgyhogy arra nem nagyon kell többet számolni.) 100 euró szerintem elég, kb 30e., de valószínű 15-20e-ből is meg lehet úszni.
Tehát minimálisan 75e körül kijön (repülővel), plusz nap, plusz opcionális dolgok pedig emelik felfele.
Gondolkodjatok rajta, én márciusban le fogom foglalni a szállást és a repülőt.
Üdv,
brom
Kezd egyre aktuálisabb lenni a dolog, úgy nézelődtem egy kicsit.
Költségek:
Szállás+nevezés: 111 euro péntektől hétfőig. Minden további nap 35 euró. Mi (én+asszony) szeretnénk kimenni csütörtökön, így pénteken tudnánk egy kicsit várost nézni. Azaz kb 32e HUF pénteki érkezéssel, 40e csütörtöki érkezéssel.
Utazás:
1. Repülő: most 25e körül van oda-vissza az easyjetnél. Ehhez jön még valamennyi helyi közlekedés, de lehet, hogy kijön elénk valaki.
2. Autó: kb 1800 km odavissza, 450-es benzinárral és 8 liter/100km számolva 65e, 9 liter / 100km 73e, PLUSZ matricák (magyar, cseh, szlovák össz kb 10e, német ingyenes). Ha négyen mennénk egy kocsival, akkor fejenként 18e-22e közé jönne ki, ami alig kevesebb mint a repülő, viszont nem kell 9-10 órát autóban ülni, úgyhogy én most abszolút a repülőt preferálom. A repülő odafele 14.00-kor indul csütörtökön, 17.20-kor pénteken (1400HUF-al drágább), tehát Szesznek és Abelnek nem kell előző nap jönni, elég, ha aznap reggel.
Költőpénz:
Ha repülővel megyünk, akkor kell valamennyit helyi közlekedésre, egyéb dolgokra pedig mindenki amennyit szán. (A szállásban van napi 3 kaja, úgyhogy arra nem nagyon kell többet számolni.) 100 euró szerintem elég, kb 30e., de valószínű 15-20e-ből is meg lehet úszni.
Tehát minimálisan 75e körül kijön (repülővel), plusz nap, plusz opcionális dolgok pedig emelik felfele.
Gondolkodjatok rajta, én márciusban le fogom foglalni a szállást és a repülőt.
Üdv,
brom
- Abelxavier
- Premium Member
Less
More
11 years 10 months ago #116890
by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Berlin - 2013
Hali!
Köszi Bromi, hogy ilyen jól utánanéztél.
Igen, ha már egyszer külhonba megyek jó lenne látni is belőle.
Ha meg lehet úszni 80-ból csütörtökkel együtt az jó lenne.
Hajrá!
Köszi Bromi, hogy ilyen jól utánanéztél.
Igen, ha már egyszer külhonba megyek jó lenne látni is belőle.
Ha meg lehet úszni 80-ból csütörtökkel együtt az jó lenne.
Hajrá!
Time to create page: 0.200 seconds