Re: SHSL novosti

More
17 years 11 months ago #31973 by LIK
Replied by LIK on topic Re: SHSL novosti
mogu biti i 2 paralelne lige uopce nije problem, a igraci mogu sudjelovat u obje

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 11 months ago #31974 by atheista
Replied by atheista on topic Re: SHSL novosti

mogu biti i 2 paralelne lige uopce nije problem, a igraci mogu sudjelovat u obje

Vidis, toga se nisam ni setio. Zvuci kao dobra ideja. Cini mi se da je sada prekasno da se pokrece SRN liga jer je vec skoro sredina meseca, a krecu bozicni praznici kod vas pa Nova godina pa onda Bozic kod nas itd. Cini mi se da je cak i januar pod znakom pitanja od silnih proslava i odmora. :)

More
17 years 11 months ago #31975 by LIK
evo da olaksam posao

ja se prijavljujem za srn ligu

More
17 years 11 months ago #31976 by Coolio_Jack
Replied by Coolio_Jack on topic Re: SHSL novosti

Vidis, toga se nisam ni setio. Zvuci kao dobra ideja. Cini mi se da je sada prekasno da se pokrece SRN liga jer je vec skoro sredina meseca, a krecu bozicni praznici kod vas pa Nova godina pa onda Bozic kod nas itd. Cini mi se da je cak i januar pod znakom pitanja od silnih proslava i odmora. :)

Pa šta ako su božićni, većina je doma tada. Kad su praznici se odmaraš, a odmaranje ide uz swos.

More
17 years 11 months ago #31978 by atheista
Replied by atheista on topic Re: SHSL novosti

Pa Å¡ta ako su božićni, većina je doma tada. Kad su praznici se odmaraÅ¡, a odmaranje ide uz swos.

Ja sam pricao iz moje perspektive. Idem na put od 24. decembra i vracam se 3. januara, a posle toga opet idem za Bozic van grada tako da prakticno nisam u kontinuitetu online do 8-9. januara.

More
17 years 11 months ago #31996 by d_grei
Replied by d_grei on topic Re: SHSL novosti
Ja se prijavljujem za SRN i Friendly

More
17 years 11 months ago #32120 by LIK
Novost ove sezone u friendly ligi je da se igraju 2 utakmice svako sa svakim, da se stigne sve odigrat

More
17 years 11 months ago #32136 by githago
Replied by githago on topic Re: SHSL novosti
ja sam i za srn i friendly ligu, al sa mnom je problem što ne znam dal ću moć sve odigrat

More
17 years 11 months ago #32525 by LIK
Pošto su glasanjem ispunjeni uvijeti za obje lige. Od prvog mjeseca igraju se obje

More
17 years 10 months ago #32747 by m.c.t.
Replied by m.c.t. on topic Re: SHSL novosti
Kad pocinje? kad je zadnji rok za prijavu? Uf, nista mi nije jasno oko ovog online sistema. Ja sam old-school plejer :) Aj lepo dodjite kod mene pa cepamo offline :) Bice i soka i kolacha.... Salim se, (za sok i kolace) sve pise lepo na forumu, ali posao me drzi i ne pusta. Sad kad pocnu praznici imacu vise vremena da prostudiram on-line swos chari :)

Time to create page: 0.504 seconds